هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

محصولات سلامتی هانی لند

خواص عسل و زنجبیل

خواص عسل و زنجبیل

خواص عسل و زنجبیل

برای اطلاع از خواص عسل و زنجبیل ابتدا باید با گیاه زنجبیل آشنا شوید. اطلاع از ویژگی ها و خاصیت های زنجبیل می تواند بسیار مفید باشد. پس با ما همراه شوید.

زنجبیل چیست؟

زنجبیل یک نوع ادویه است. همگان معتقد هستند، زنجبیل طعمی تیز دارد. به هر حال این گیاه به صورت پودر در غذا های زیادی استفاده می شود. به خصوص در غذاهای هندی علاوه بر فلفل از زنجبیل نیز استفاده می شود. از مهم ترین نقاطی که در دنیا به کشت زنجبیل می پردازند، می توان به هند، جامائیکا، فوجی، اندونزی و استرالیا اشاره کرد.

برای تهیه این ادویه به عطاری مراجعه کنید و آن را به صورت پودر (آسیاب شده) یا به همان شکل اولیه (ریشه زنجبیل) تهیه نمایید. طب سنتی برای درمان و بهبود بیماری های مختلف از زنجبیل یاد می کند. اگر دوست ندارید این ادویه را در غذا مصرف کنید، می توانید آن را به صورت دم کرده میل نمایید.

خواص زنجبیل را بدانید:

در این بخش ابتدا به خواصی که برای عسل و زنجبیل مشابه هستند، می پردازیم و سپس خواص منحصر به فرد زنجبیل را ذکر می کنیم. عسل و زنجبیل در موارد زیر دارای خواص مشابه هستند.

زنجبیل و گوارش:

همان گونه که عسل به فرآیند گوارش کمک می کند، زنجبیل نیز برای مشکلات روده و معده مفید است. دانستن این مورد برای خرید عسل مهم است.

زنجبیل یک آنتی اکسیدان:

عسل سرشار از آنتی اکسیدان است. زنجبیل نیز دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد و خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد.

زنجبیل و سرطان:

برای افرادی که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کنند، مصرف عسل طبیعی توصیه می شود. در این مورد نیز عسل و زنجبیل هر دو به بهبود سرطان کمک می کنند. بهتر است این بیماران در کنار روش های درمانی، از مواد ارگانیکی مانند: عسل و زنجبیل نیز استفاده نمایند.

زنجبیل و کلسترول:

اگر کلسترول بالایی دارید، مصرف زنجبیل را فراموش نکنید. از دیگر فواید این ادویه پرخاصیت، می توان به جلوگیری از لخته شدن خون درون رگ ها اشاره کرد.

اما مواردی نیز وجود دارد که فقط مختص به زنجبیل هستند. این موارد شامل: کمک به بهبود و کاهش درد های قاعدگی، کاهش درد های ناشی از آرتروز، کاهش و بهبود مشکلات تنفسی و آسم و درمان حالت تهوع می شوند.

عسل و زنجبیل را چگونه در کنار هم مصرف کنیم؟

قبل از هر چیز بهتر است بدانیم، چرا توصیه می شود برخی از مواد با عسل ترکیب و مصرف شوند؟ جواب بسیار واضح است؛ عسل به جذب بیشتر و بهتر ترکیبات و اجزای تشکیل دهنده خوراکی ها کمک می کند. یعنی شما با مصرف زنجبیل همراه با عسل، به بدن خود کمک میکنید تا خواص زنجبیل را بهتر جذب نماید. در ادامه به چگونگی مصرف عسل و زنجبیل خواهیم پرداخت.

یکی از مهمترین دلایلی که موجب شده است مصرف عسل و زنجبیل توصیه گردد، اهمیت ترکیب این دو ماده در طب سنتی هند است. سال های متمادی است که هندیان برای درمان بیماری های خود به ویژه سرماخوردگی و گلو درد، از ترکیب عسل و زنجبیل استفاده می کنند. این ترکیب می تواند برای کاهش سرفه و گلو درد به بیماران کمک نماید.

برای ترکیب زنجبیل و عسل می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

برای ترکیب زنجبیل و عسل از روش های زیر می توان استفاده کرد:

روش اول:

به هر اندازه که مایل هستید، زنجبیل تازه(ریشه زنجبیل)، از عطاری خریداری کنید و سپس کمی از آن را درون ظرفی از آب قرار دهید. میزان آبی که باید در این روش استفاده نمایید، یک لیوان است. اجازه دهید زنجبیل درون آب به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد از گذشت این زمان، زنجبیل جوشیده شده را از صافی رد کنید. کمی منتظر بمانید تا این محلول سرد شود.

وقتی از سرد شدن محلول مطمئن شدید، به مقدار دلخواه عسل درون آن بریزید، سپس کمی آب لیموی تازه نیز به آن اضافه کنید و سپس محلول را به خوبی مخلوط کرده و میل نمایید.

روش دوم:

در این روش شما می توانید مخلوطی از زنجبیل و عسل را به صورت آماده در اختیار داشته باشید و هر زمان که دوست داشتید آن را مصرف کنید. کافیست در یک شیشه تمیز و خشک، به صورت لایه لایه، عسل، لیمو تازه و زنجبیل را قرار دهید تا شیشه پر شود. دقت داشته باشید باید لیمو ها را در اندازه های کوچک برش دهید و سپس بر روی عسل قرار دهید. سپس زنجبیل را هم به قطعات کوچک تقسیم کرده و بر روی لیمو ها بگذارید.

به این ترتیب برای هر بار مصرف، کافیست یک قاشق غذاخوری از معجون را با آب ولرم مخلوط کرده و نوش جان نمایید.

صادق کیخا وب‌سایت
بیش از 10 سال زنبورداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *