خواص شگفت انگیز عسل برای بیماران سکته مغزی

خواص شگفت انگیز عسل برای بیماران سکته مغزی
آیا درباره فواید عسل برای بیماران سکته مغزی اطلاعات کافی دارید؟ عسل برای بهبود عملکرد مغز بهترین غذا است که باید قبل از خواب استفاده شود. در این مطلب تاثیرخواص عسل بر بیماران سکته مغزی را بررسی می کنیم.

خواص شگفت انگیز عسل برای بیماران سکته مغزی
خرید عسل و مصرف آن برای بیماران سکته مغزی بسیار مفید می باشد زیرا عسل با ارزش ترین سوخت برای مغز محسوب می شود. متخصصین تغذیه و پزشکان عقیده دارند که ایجاد استرس متابولیک مکرر به مرور زمان باعث متابولیسم گلوکز ناقص، ایجاد مقاومت به انسولین، بروز دیابت نوع ۲، افزایش احتمال ابتلا به بیماری های سیستم قلب و عروق، افزایش وزن و چاقی، فشار خون بالا، اختلالات عصبی، پوکی استخوان و انواع سرطان می شود.استرس متابولیک مکرر به دلیل ساخت بیش از اندازه هورمون های استرس، در هنگام کاهش ذخایر گلیکوژن کبد در زمان خوابیدن ایجاد می شود.
عسل برای بیماران سکته مغزی و افراد سالم موجب می شود تا استرس اکسیداتیو کاهش یابد. مصرف عسل قبل از خواب شب باعث می شود تا ذخایر گلیکوژن کبد تامین شود. در نتیجه با تامین آنتی اکسیدان، مواد معدنی، ویتامین ها و دیگر مواد زیستی، میزان استرس اکسیداتیو به طور چشمگیری کاهش می یابد.
منبع اصلی سوخت مغز، همان گلیکوژن ذخیره شده در کبد می باشد. فردی که می خوابد فعالیت مغزش متوقف نمی شود و بیشتر از طول روز به کار خود ادامه می دهد. هنگامی که ذخایر گلیکوژن کبد که از مصرف رژیم غذایی روزانه تولید شده است، به پایان برسد، مغز دچار استرس متابولیک می شود . در نتیجه هورمون های استرس را تولید می کند که در صورت تکرار زیاد، موجب آسیب رسانی به تمام بافت های بدن می شود.
عسل برای بیماران مغزی جهت تقویت حافظه
عسل برای بیماران سکته مغزی موجب می شود تا از وارد شدن آسیب به سلول های مغزی سالم جلوگیری شود. همچنین در بهبود سلول های آسیب دیده موثر می باشد. مصرف عسل باعث می شود تا کلسیم بهتر جذب شود. مغز جهت فکر کردن و تصمیم گیری نیاز به کلسیم دارد. با افزایش سن احتمال بروز بسیاری از بیماری های مغزی و زوال عقل افزایش می یابد. عسل با ترکیبات معجزه آسای خود می تواند از ابتلا به مشکلات مغزی پیشگیری کند.
مصرف منظم عسل موجب افزایش حافظه، قدرت تمرکز، افزایش هوش و شکوفایی خلاقیت های ذهنی می شود. در ترکیب عسل فسفر وجود دارد که موجب تقویت مغز، قدرت تعقل و تفکر می شود.